Alle medlemmer i Tresfjord skytterlag har mulighet for å opprette konto - "Mitt DFS" - hos Det frivillige Skyttervesen.

Vi har nå laget en brukerveiledning for "Mitt DFS", som du finner HER!

Styret i skytterlaget håper at flest mulig av medlemmene ser nytten av å ha sitt eget "Mitt DFS".

*****************************

Årsmøtet i Tresfjord skytterlag 20.11.2011 vedtok enstemmig å ta opp lån for finansiering av elektroniske skiver på lagets bane.

Det ble samtidig vedtatt at alle medlemmer fritt kan benytte alle lagets elektroniske skiver.

I tillegg ble det også vedtatt et tilleggspunkt som er viktig for alle medlemmer av Tresfjord skytterlag:

Medlemmer skal ikke betale for oppskyting til storviltprøven, uansett antall forsøk,

da dette vil være inkludert i medlemskontingenten.

******************************************************

For skyttere/jegere som ikke er medlemmer av Tresfjord skytterlag, og som ønsker å benytte seg av våre anlegg,

er det fastsatt egne avgifter for.

Konsekvensene for jegere uten medlemsskap i Tresfjord skytterlag finner du mer informasjon om her!

Konsekvensene for DFS-skyttere fra andre skytterlag finner du mer informasjon om her!