STØTT TRESFJORD SKYTTERLAG

Tresfjord skytterlag takker alle som har gitt sine bidrag til lagets sportslige aktiviteter

ved å bruk vårt lag som mottaker av Grasrotandelen.

I 2014 utgjorde denne andelen kr 14.598.

***************************************************************

Mange bekker små

Kunne du tenke deg å støtt Tresfjord skytterlag økonomisk uten at det koster deg noe?

Neste gang du tipper fotball, lotto el.l. så kan du gi 5% av summen du spiller for direkte til skytterlaget. Det beste er at det koster deg ingen ting ekstra!

Tresfjord skytterlag er registrert i Frivillighetsregisteret, og fra og med 1. mars 2009 kan du være med å støtte skytterlaget.

Dersom oppgir skytterlagets organisasjonsnummer 983 164 358, hos kommisjonæren, eller taster det inn om du bruker noen av de elektroniske spillmulighetene, så vil skytterlaget motta Grasrotandelen fra deg. Det fine er at det koster deg ingen ting. Norsk Tipping betaler de 5% av det du spiller for som du ønsker skal tilfalle skytterlaget.

Tresfjord skytterlag har bl.a. ei aktiv ungdomsgruppe som fortsatt har behov for midler til aktivitetene sine. Grasrotandelen kan være med på å gi ungdomsgruppa mulighet for videre utvikling og anskaffelse av nødvendig utstyr.

Følg med på innsamlingen

Du kan selv følge med på hvor mye ditt lag eller din forening har klart å generere via Grasrotandelen. Dette kan du finne på grasrotandelen.no fra mars neste år. Lag og foreninger som har opparbeidet seg bidrag vil få utbetalt dette 3 ganger i året.

Mer informasjon om Grasrotandelen finnes på www.norsk-tipping.no

Gi gjerne tilbakemelding om synspunkt på dette til skytterlaget på vår lagsadresse: tresfjord@skytterlag.no

Klikk her for å se hvor mange som spiller for skytterlaget, og hvor mye som er innspilt til vårt lag til nå!

*********************************************************